Rep inför musikvideo!

Ja så är det!
  I helgen kommer Erik Ström (utbildad inom medians underbara värld), som vanligt vet jag inte vilken typ av utbildning han har men den är tydligen rätt "fancy" till Karlskoga för attt spela in vår andra musikvideo.
  För er som sett den förra musikvideon kan vi ju berätta att den spelades in under två dagar i Karlskoga med närområde och att manuset (i den mån det ens fanns ett manus) uppfanns mer eller mindre på plats, allt eftersom inspelningarna framskred. Detta resulterade i en video som är väldigt "Arty" och konstnärlig men också ganska svår att följa med i med många olika historier och vinklar.
 
Den här gången har vi helt bytt inriktning på våra tankar vad gäller videon. Medan den förra som sagt var väldigt spontan och skrevs på plats är den här otroligt planerad med skådespelare, ett ordentligt manus och en klar historia genom hela videon. Vi har jobbart hårt med att hitta rätt platser, människor och miljöer för videon och vi hoppas det ska betala av sig i den färdiga produkten.
  Det är såklart ganska långt kvar tills videon finns att titta på men så länge ska ni få ordentliga rapporter om hur arbetet med den framskrider. Igår repade vi med livebandet, eller om ni så vill: The Bad Dressed Arctic Explorers för första gången på länge och även om alla inte var med gick det helt okej.
  På lördag ska alla scener med bandet tas och på söndag ska samtliga scener med skådespelarna spelas in.
 
Fortsättning följer...
Linus Karlsson på gitarr
Karl Sjöberg på bas
Sebastian "Sammi" Salmijärvi på trummor
Albin Larslin på sång
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0