Vi ses snart Sverige

Hej!

Det finns många fördelar med att åka bort. Ungefär lika många som det finns med att komma hem. Det avfärd och återkomst har gemensamt är att de båda ger något som en av mina vänner igår kallade pånyttfödelse, dock använde han ett finare ord jag inte minns.
  Hur som helst innebär resor ofta väldigt starka nya perspektiv vilket alltid är bra när man t.ex. skapar musik eller bara lär sig leva.
  Under min resa ska jag nog hitta lite nya influenser så att jag kan göra några nya låtar när jag kommer hem. Låtarna jag just spelat in är nu på mixning och kommer att finnas ute i slutet av februari, det är inte i mina händer längre.
  Jag ska sakna er i Sverige tills vi ses igen!

TANTRUM!

För länge sen...

Hej på er!

Att blogga är en underskattad konst som jag inte alls behärskar eller ens tycker är rolig.
Det blir som vanligt när jag ska hålla på med någonting där man ska uppdatera sig så ofta som möjligt. Det ballar ur och jag orkar helt enkelt inte ta tag i det. Facebook, myspace, blogg. Varför skulle någon bry sig om det som händer i min lilla värld just precis nu.
  Okej att det går att skriva när jag släpper nya låtar, video, spelningar eller något annat lite större men att hålla på att skriva exakt när vi är i studion funkar helt enkelt inte för mig. Jag glömmer bort, jag orkar inte, jag tycker det är oviktigt, jag skiter i det. Vill ni ha mer inlägg får ni säga till, och det har ni ju gjort.
 
Så därför är det såhär just nu:
Vi har spelat in allt som ska spelas in utom lite sång, körer och kanske handklapp. Allt sådant ska spelas in nu i helgen under två hektiska dagar och sen ska det vara klart. På tisdag åker jag bort i tre veckor och sedan kommer mixningen att vara klar och låtarna ska finnas ute i slutet av februari.
  Ni kommer alltså inte att få några vidare nyheter förrän vi släpper låtarna men håll er i skinnet om ni kan!

Ha det jättebra!
Kram Albin

Down by the water - The Decemerists: Hörde dom för bara ett tag sedan. Riktigt, riktigt bra!

Färdiga inspelningar!

Hallå!

Nu börjar de nya inspelningarna bli färdiga och det känns ju gött.
Endast sång på vissa låtar återstår och inom två veckor kommer allt att vara färdiginspelat och klart. Då ska allt på mixning och i slutet av februarui kommer de nya låtarna att finnas tillgängliga. Dock inte alla på samma gång men de släpps med jämna mellanrum för allas stora nöje!
  Annars är det inte så mycket att berätta. Vi är mitt i skapande processen!

2 minutes to midnight - Iron Maiden: Fick jag välja att ha energi som en man skulle det vara Bruce Dickinson
Under Pressure - Queen: Magi

Äntligen, musikvideo!

God Jul och Gott nytt år på er alla!

2011, vilket år det kommer att bli...troligtvis!
  Hur som helst så är det i alla fall skönt att musikvideon är klar och finns uppe på youtube för den som vill se. Den kommer självklart att läggas ut på flera andra platser också men just nu är det alltså youtube som gäller: http://www.youtube.com/watch?v=Hr-3zkudSAk

Ha det bra!
Kram Albin


RSS 2.0