Musikvideo - Tack alla!

Då var det äntligen klart!
  Efter världens mest intensiva helg så är vi ÄNTLIGEN klara med alla inspelningar till musikvideon till nya singeln "Det slutar vid havet" som kommer att släppas under de första veckorna av september.
  Inspelningarna har gått hur bra som helst och även om det varit en riktigt arbetsam och slitig helg så har alla jobbat hur bra och hårt som helst och jag är jättenöjd och jättetacksam emot er alla som ställt upp och arbetat nonstop hela helgen med något som kan liknas vid en vuxen pojkes lek. 
  Det finns otroligt mycket att visa och berätta om helgens inspelningar och för att inte trötta ut er så gör vi två inlägg av det för att få med allt.
 
Vi kommer att släppa bilder och videoklipp från inspelningarna senare under månaden samt intervjuer med regissören Erik Ström och bakom scenerna material. Imorgon släpper vi (med undantag för några få bilder som vi släpper idag för presentationens skull) de första bilderna från inspelningarna och då kommer ni också att kunna läsa om hur inspelningsdag 1 gick till.
  Jag vill dock redan nu passa på att tacka alla som hjälp till med videon och jobbat stenhårt under hela helgen för att få det att bli så bra som möjligt.
 
  Bandet:
  Linus Karlsson elgitarr, Karl Sjöberg bas, Sebastian "Sammi" Salmijärvi trummor och Nicklas Andersson piano. Tack för fantastisk musik och inlevelse under de hårda inspelningarna i ett trångt trapphus. Med ett band som er och med er entusiams är det inte svårt att spela in en musikvideo.
 
  Skådespelare:
  Tack Tilda Larslin för att du står ut med och ställer upp på din allt för sjuke storebror som drar in dig i trånga inspelningslokaler och släpar dig över halva Karlskoga iförd prinsesskläder. Tack för ditt fantastiska skådespel och för att tyckte att det var så kul. Du är bäst!
  Tack Andreas Hoffner för en helt oväntad skådespelartalang. Du gav verkligen din roll en sjukt viktig karaktär och gjorde jobbet lätt för oss. Tack också för att du alltid står ut med mina projekt utan att klaga och alltid ställer upp när jag behöver dig. Bättre vänner än du finns inte.
  Tack Kajsa Haavikko Leksell för en fantastisk skådespelarinsats. Din otroliga entusiasm och glöd för projektet var precis vad vi behövde. Att du sen inte behöver regisseras alls och tar så många fantastiska initiativ i ditt skådespeleri gör dig till helt ovärderlig för videon. Din karaktär kommer att bära upp hela videon precis som du bar upp din karaktär. Vi gjorde helt rätt val när vi tog in dig i teamet, något vi aldrig kommer att ångra.
 
  Filmteamet:
  Tack Tommy Heikkinen för otroligt hårt jobb bakom kamerorna. Alla team behöver någon som är så jäkla entusiastisk att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Tack för hjälpen med planeringen, intervjuerna och idéerna. Tack också för att du, precis som Andreas, står ut med mig och mina sjuka idéer. Du är en stor inspiration i mitt arbete och utan dig hade det här aldrig gått!
  Tack återigen Andreas Hoffner och Linus Karlsson för ert brinnande intresse i videon och för alla idéer och allt ert hårda jobb vid sidan av kameran. Idén var Eriks men projektet var vårt. Utan er och Tommy hade det här fortfarande varit en idé.
  
STORT TACK!
  Till Erik Ström. 
Utan din regi, din idé, ditt tålamod, dina kameravinklar, ditt jobb med ljuset, din entusiasm, ditt otroligt hårda jobb med skådeselarna och lokalerna och din tro på projektet hade alla vi andra varit helt oviktiga. Det här är från början till slut helt din förtjänst och jag är otrolig glad att få jobba med någon så duktig och så ambitiös som du.
  Jag vet att du har mycket tugnt och krävande redigeringsjobb framför dig men jag är inte ett dugg orolig, du är grym! Tack! 
 
(Fler bilder kommer som sagt att komma upp imorgon tillsammans med ett inlägg om inspelningsdag 1. Redan nu släpper vi dock några få bilder. Ni som inte följt inspelningarna på instagram och twitter hittar fler bilder på www.facebook.com/albinlarslinband)
"Filmteamet"
Linus Karlsson, Andreas Hoffner, Erik Ström och Tommy Heikkinen
"Bandet"
Karl Sjöberg, Sebastian "Sammi" Salmijärvi, Linus Karlsson och Nicklas Andersson
"Skådespelare"
Tilda Larslin, Andreas Hoffner och Kajsa Haavikko Leksell
Tack allihopa!
"Det slutar vid havet"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0