Life is a highway!

Man skulle kunna tro att helgens viktigaste händelse är att kanal 5 just nu sänder Shine a Light dokumentären med Rolling Stones, att Foo Fighters igår rundade av den första dagen på årets Leeds festival med att spela alla sina stora hits eller att tv 4 ikväll visar Iron man 2 på bästa sändningstid.
  Dock så hamnar alla dessa händelser i skuggan av att trummisen i The Bad Dressed Arctic Explorers, Nicklas Andersson, i mitten av veckan passade på att ta ett välförtjänt motorcykelkörkort, stort grattis till Nicklas!
  Ganska bra att ta ett körkort på bara tre lektioner dessutom. Det viktigaste är dock att han ser otroligt bra ut i sitt skinnställ, stilen framför allt!
 
Vad gäller musikfronten så repar "The BDAE" (mäktig förkortning) just nu hårt på både gamla och nya låtar för att få upp någon slags musikalisk standard lagom till skivsläppet i oktober. Det är i och för sig ganska långt kvar dit men repa är ju alltid kul och dessutom blir det ju några öl på repen så det går ju inte direkt i superfart. 
  Det blir ju dessutom en hel del att göra när vi dessutom ska göra klart skivan som vi håller på med. 
  Den enda uppdateringen som finns att göra vad gäller skivan är att nya singeln kommer att vara helt klar imorgon men det återkommer vi med då. 
 
Vi ska väl också se till att sytra upp lite mer officiella bandbilder än den ni ser nedan, även om den är sjukligt talande för hur det går till i bandet!
  Glöm inte heller bort att videoklipp från inspelningarna till videon kommer någon gång under veckan.
The B.D.A.E
Eftersom Nicklas är så snygg föräras han med 2 bilder!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0