Kräftskiva, klamydia och snappsvisor!

Ännu ett gig med världens bästa coverband "Tisdagsklubben" genomförts med den äran under helgens fantastiska dagar. Den här gången var det Svartviksvägen i Karlskoga som fick ta emot finbesök under lördagskvällen.
  Det var inte bara så att det bjöds på underbar musik utan samtidigt pågick även en fantastisk kräftskiva där det flödade snappsvisor, kräftor i mängder, härligt galna upptåg av de ånga närvarande och djupa diskussioner kring vilka låtar bandet skulle spela under småtimmarna!
 
Det viktigaste som framkom under festen var dock att "Tisdagsklubben" absolut måste byta bandnamn. Det började med att basisten (jag själv) fick ta emot hård kritik för att (i ett blogginlägg) tidigare under veckan ha refererat till bandet som just "Tisdagsklubben". Den allmänna åsikten i bandet var att bandet aldrig hetat "Tisdagsklubben" utan "Torsdagsklubben". 
  När detta problem uppstått kom en av de närvarande (vi är dig evigt tacksamma Janne) med upplysningen om att "Tisdagsklubben" i begynnelsen (alltså någon gång på 60-70 talet) var slang för ungdomsmottagningen. Det var nämligen på tisdagar som ungdomsmottagningen hade drop-in för att testa sig mot Klamydia och andra mindra härliga sjukdomar. Alltså kallade människorna som var där stället för "Tisdagsklubben".
  Roligt var också att ungdomsmottagningen hade samma väntrum som det för vaccination inför utlandsresor. Naturligtvis skulle alla ut och resa!
  Dessa historier resulterade till slut i att bandet bestämde sig för att byta namn så nu är vi alltså på jakt efter ett nytt bandnamn. Har ni förslag så är det bara att höra av sig men med tanke på standarden på det förra namnet så är vi såklart grymt kräsna.
 
Annars vill vi tacka värden och värdinnan för en fantastisk kräftskiva och att vi fick möjligheten att spela! 
Fler bilder från spelningen finns på www.facebook.com/albinlarslinband
 
am

Kommentarer
Postat av: Robban

Jannes upplysning gör ju namnet extremt coolt, behåll.

Svar: Haha, ja vi kanske borde vända på det och göra det till vår slogan istället: "Tisdagsklubben - Coverbandet som är som ett klamydiatest"
Albin Larslin

2012-08-17 @ 03:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0