Inspelningsdag 2 - så gick det

Ja vi tar väl vid precis där vi slutade så att ingen tappar bort sig för att sedan aldrig hitta tillbaka till den röda tråden som vi haf de senaste dagarna.
 
Lördagens inspelningar slutade alltså med att vi blev klara med intro och outroscenerna till videon, att en lampa som var viktig för scenen smälte och att vi drack öl på kvällen, några öl för mycket kanske...
  I alla fall så startade söndagen kanon med att vi försov oss och vaknade upp 10 minuter innan vi skulle börja filma. Självklart kände vi oss som riktiga proffs när Kajsa fick komma hem och se oss äta mackor, ladda kameror, packa väskor och klä på oss i en rasande fart samtidigt som vi såg henne prova kläder inför den kommande filmningen.
  Efter den lilla förseningen, vi var ju ändå rätt effektiva, så var det dags för tagningar med Kajsa, Andreas och Tilda. I en gränd bakom Konsum i Fröding (ja för er som inte är från Karlskoga säger väl inte den informationen så mycket) jobbade vi sedan med tagningar ända fram till lunch. 
  Vårt största problem var att vi var lite kort om statister, ja vår budget var ju inte direkt någon Hollywoodbudget, men Kajsas pojkvänn Fredrik gjorde ett kanoninhopp som statist och skyltskrivare. Tack för det Fredrik, vi är mest nöjda med skylten!
 
Efter lunch drog vi till Lunedet (även detta helt onödig information om du inte är Karlskogafödd) och spelade in lite inspirerande scener vid sjön. Jobbet flöt på bra när vi bara hade en skådespelare att jobba med (en sjukt duktig sådan kan tilläggas. Dock så lyckades ju Erik och jag glömma en liten viktig detalj till inspelningen, kameran...suck.
  När vi för andra gången äntrade portarna till Lunedet så visade det sig att även Kajsa glömt en sak, en viktig päls som skulle användas i slutscenen. Efter att ha förbannat oss själva och Gud ett tag så bestämde vi oss för att strunta i vårat dilemma och göra det vi kunde för att sen ta det allra sista nere vid Näset i Karlskoga (tredje platsen utan betydelse).
  Kajsa var lysande, vi kan inte tacka dig nog Kajsa, vilket gjorde att inspelningarna flöt på hur bra som helst.
  Vid klockan 18:00 var vi i alla fall klara och efter en hård men lysande helg så kändes det kanon att få skicka hem Erik till Sandviken med sjukt mycket material som nu ska klippas ner till ca: 4 minuter.
 
Även om det är mycket jobb kvar att göra så är vi nu halvägs till musikvideo släpp.
  Det faktiska släppet av videon kommer att ske i slutet på september men var inte ledsna. Innan det ska vi nämligen släppa första singeln "Det slutar vid havet" som kommer i början av september. 
  Omslaget, som togs nu i helgen, kommer att publiceras här på sidan om någon vecka och snart kommer även lite officiella bilder samt videoklipp från inseplningarna.
  
Jag vill ännu en gång tacka alla som hjälpt till med videon och jobbat stenhårt för att få den färdig:
  Kajsa, Tilda, Andreas, Tommy, Linus, Karl, Sammi, Fredrik, Nicklas, och självklart Erik, tack så jättemycket!
 
Ps. Kolla in bilder från dag 2 på www.facebook.com/albinlarslinband
Tilda, Andreas och Kajsa
Tilda och Kajsa
Kajsa och Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0