Grattis Tommy 25!

Dagens viktigaste händelse har inget med musik att göra men idag är det så att en av mina närmaste vänner, Tommy "The Gun" Heikkinen, har bestämt sig för att fylla 25 år, halvägs till 50 (hans egna ord) och detta fodrar ett stort grattis till honom!
  Sen kan vi bara som ett ytterligare info lägga till att nya singeln nu är klar och lämnad på mixning. Det kan dock komma att ta lite längre än beräknat att få den klar då det är mycket att göra i studion just nu och eftersom vi inte är ända bandet på plats måste vi snällt stå och vänta på vår tur.
 
Annars så var har Foo Fighters precis avslutat REading festival, det är exakt 47 år sedan E-Type kom till världen, vilket 12 år tidigare även Peter Stormare gjorde och debatten fortsätter om huruvida det är ett smart drag att dela upp "Bilbo" i tre olika filmer.
  Svar: Nej det är det inte, det finns alldeles för lite historia i den boken för det. Hur kan man ens komma på tanken att göra tre filmer på en bok som är kortare än den kortaste i Sagan om ringen triologin?
 
Men som sagt, singel klar, dröjer några veckor med släpp, grattis E-Type 47 och absolut viktigast: Grattis Tommy 25, länge leve Finland!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0