Dags att bli klara!

Idag är det äntligen dags att avsluta jobbet helt med den första låten på nya skivan.
  Just nu är det rena ormgropen med halvfärdiga låtar i studion. Vissa är nästan helt klara och saknar lite körer och percussion medan andra är lång därifrån och saknar sång, piano, saxofon, kör, m.m.
  Tre låtar är inte ens påbörjade och det enda som finns på de låtarna finns det bara slask-trummor, slask-gitarr och slask-sång utan någon riktig text.
  
Allt detta gör det såklart svårt att få arbetet att flyta framåt på ett bra sätt. Det är helt enkelt för mycket att hålla reda på samtidigt. Så för att inte tappa bort oss helt har vi bestämt att göra klart en låt i taget istället för alla samtidigt som från början var vår plan. Det tar lite längre tid men ger förhoppningsvis ett bättre slutresultat.
  Det bra i det hela är att den nya singeln "Det slutar vid havet" ska vara helt klar ikväll. Vid 18-tiden ska vi lägga på de sista körerna och sedan är det bara att lämna ifrån sig låten för mixning vilket inte borde ta allt för lång tid.
  Sen tar det någon vecka innan det är ute på Spotify, Itunes och liknande sidor men håll utkik för det kan ju hända att vi lägger ut låten för nedladdning några dagar innan den når alla "icke-nedladdningsbara-ställen".
  Ha en härlig söndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0